Тимошенко не знає, де Ющенко взяв ксерокопію з "нульовим варіантом"

Вівторок, 10 лютого 2009, 15:44

Прем’єр Юлія Тимошенко заперечує, що умовами отримання кредиту від Росії є повернення до "нульового варіанту".

Про це вона повідомила на брифінгу під час засідання РНБО, коментуючи звинувачення з боку президента Ющенка.

"Я як прем’єр-міністр, щоб покрити плановий дефіцит бюджету, звернулася до кількох країн для того, щоб взяти звичайні кредити. Сьогодні з усіма країнами я веду переговори, а всі ці дурниці, про які говориться – про якісь нульові варіанти, про здачу національних інтересів – не може бути навіть мови", - зазначила прем'єр.

"Якщо нам вдасться домовитись з будь-якою країною світу, буде виключно проста кредитна угода під ринкові відсотки", - додала Тимошенко.

За її словами, "для дискредитації прем'єра розгорнуто пропагандистську компанію, з якої знову буде пшик, але країну знову трусить і теліпає".

На питання, що означає 11 пункт технічного завдання переговірникам, де йдеться про нульовий варіант, Тимошенко відповіла:

"Я його в очі не бачила. Там немає підпису прем’єр-міністра. Я не знаю, звідки взялися ці ксерокопії".

Водночас Тимошенко попередила, що не зробить "жодного кроку на втрату української газотранспортної системи", у чому її звинувачував президент.

Як відомо, технічне завдання підписано заступником Міністра закордонних справ і заступником Міністра фінансів. В документі йдеться про умови залучення кредиту від Росії, зокрема ратифікація "нульового варіанту".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...