Янукович провів високу зустріч у Москві. Фото

Вівторок, 10 лютого 2009, 15:47

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович у Москві зустрівся з Патріархом Московським і Всєя Русі Кирилом.

Зустріч пройшла в Патріаршій резиденції, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Янукович сердечно привітав Патріарха Кирила з інтронізацією і побажав йому доброго здоров'я й допомоги Божої в його високому служінні.

"Ми цінуємо ту увагу, яку Ви традиційно надаєте Україні та Українській православній церкві. Упевнений, що тісна співпраця між православними наших країн здійснить благодатний вплив і на зміцнення міждержавних зв'язків", - сказав лідер Партії регіонів.

Фото прес-служби Партії регіонів

Він заявив, що "Партія регіонів – найбільша в Україні політична сила, яка має найбільш чисельну депутатську фракцію у Верховній Раді України, – завжди виступала за те, щоб усіляко сприяти зв'язкам і відносинам між державою та церквою".

"Наше завдання – створювати такі умови, за яких Держава і Церква були б рівноправними партнерами у творенні Добра", - запевнив Янукович.

У свою чергу, Патріарх Кирило сказав: "Я дякую Богові за взаємодію патріархів під час проведення Помісного собору Російської православної церкви і за активну позицію української делегації. Собор показав єдність і значимість православ'я".

Віктор Янукович і Патріарх Кирило обговорили широкий спектр питань церковного і громадського життя, і зокрема – підготовку візиту Патріарха Кирила до України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News