ТИМОШЕНКО ЗМУСИЛА РНБО РОЗСЕКРЕТИТИ СВОЄ РІШЕННЯ

Вівторок, 10 лютого 2009, 18:30

Засідання Ради нацбезпеки та оборони завершилося, і його учасники прийняли рішення розсекретити своє рішення протягом декількох днів.

Про це повідомляє кореспондент 5 каналу.

За його словами, поведінка прем'єр-міністра Юлії Тимошенко обурила учасників РНБО, і змусила їх розсекретити своє рішення.

Планувалося, що засідання буде проходити в закритому режимі, а рішення РНБО будуть засекречені, тому що це стосується енергетичної безпеки країни.

Кореспондент зазначив, що, тому що Юлія Тимошенко, попереджена про це, вийшла і почала коментувати рішення РНБО до їх ухвалення, члени Радбезу вирішили розсекретити документи.

Перший заступник секретаря РНБО Степан Гавриш пообіцяв, що рішення будуть розсекречені протягом декількох днів.

За його словами, жодного слова правди не було сказано Тимошенко, відносно того, що на ринок намагаються повернути компанію РосУкрЕнерго.

Гавриш зазначив, що питання РосУкрЕнерго практично не обговорювалося, і не обговорювалося в тому контексті, щоб повернути компанії 11 мільярдів кубометрів газу, які були забрані у компанії, і те, що ця компанія повинна стати посередником.

У свою чергу, секретар РНБО Раїса Богатирьова, відповідаючи на питання, чи хоче президент Віктор Ющенко заборонити брати кредит у Росії, сказала, що президент не забороняє брати цей кредит, а наполягає, щоб умови були прозорі і зрозумілі громадянам.

У той же час Богатирьова зазначила, що прем'єр-міністр, яка так різко виступає проти РосУкрЕнерго, фактично привела на український ринок іншого посередника – Газпромзбут Україна, повідомляє УНІАН.

"Мова про РосУкрЕнерго або якого-небудь іншого посередника не йшла, у рішенні немає жодного пункту", - сказала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...