Колесніков шкодує, що Бойка взяли в партію – він ображав Януковича

Середа, 11 лютого 2009, 12:20

Заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Борис Колесніков вважає помилкою вступ до партії Юрія Бойка і не боїться виходу з партії його і Сергія Льовочкіна.

Таку думку він висловив в інтерв’ю УНІАН.

На запитання, "якщо група Льовочкіна вийде з Партії регіонів, що це означатиме для партії", Колесніков скептично відповів: "Ну яка там група?! У нього є він сам і Бойко. Це так, на перший погляд. Вийде, то нехай виходить. З Богом! У нього що, свої виборці є чи що?! Якщо хтось, насамперед Льовочкін і Бойко, ставитиме корпоративні інтереси свого бізнесу вище від партійних, – то їм у партії робити нема що".

Він нагадав, що ні Бойко, ні Льовочкін не контролюють партійні структури, а "тільки свої особисті крісла".

За словами Колеснікова, для партії Були "вагомими" втрати від виходу з неї Раїси Богатирьової та Тараса Чорновіла, а "щодо Сергія Володимировича… Це його особиста справа. Не думаю, що хтось із наших однопартійців помітить як його прихід у партію, так і його вихід".

Втім Колесніков не став стверджувати, що Льовочкіну загрожує виключення з партії.

"Вибачте, але я не партія. ....Гадаю, ми з вами більше часу витратили на це інтерв’ю, ніж значить його вплив у партії", - сказав депутат.

Колесніков назвав помилкою включення до партії Юрія Бойка.

"Це наша велика помилка. У світлі тих заяв, які він робив у 2005 році, це велика помилка", - заявив він.

Як відомо, Бойко сказав про Віктора Януковича в інтерв’ю "Комсомольській правді" наступне:

"Було невиправдано з боку Леоніда Кучми призначення Віктора Януковича прем’єром. Це була помилка Леоніда Даниловича. Ні за морально-етичними якостями, ні за діловими Янукович не відповідав такому рангу. Усім було видно, що він не зможе керувати Україною. Як людина з таким минулим може представляти країну? Ось це відлякало людей".

Колесніков також погодився з думкою журналіста, що Партія регіонів зазнала репутаційних збитків через "РосУкрЕнерго".

"Так, репутаційні безумовно", - сказав депутат.

"Найголовніше те, що Партія регіонів жодної копійки від "РосУкрЕнерго" не отримувала як спонсорство чи для виборчих кампаній", - наголосив він.

На запитання, чи не означає його тон, що саме група Колеснікова-Ахметова перемогла в партії і її зараз контролює, депутат відповів:

"Я нічого не хочу контролювати. У мене є певна частина роботи на громадських засадах, яку мені доручив Віктор Федорович. І я її виконую. Я ніяких бонусів чи пільг не отримую, в уряд ніколи не входив".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування