Герман пропонує Шуфричу і Льовочкіну взятися за холодну зброю

Середа, 11 лютого 2009, 13:23

Депутат Верховної Ради, заступник голови фракції Партії регіонів Ганна Герман виключає розкол у партії.

Про це вона сказала Українським Новинам.

"У Партії регіонів не буде розколу, Партія регіонів прийде до виборів єдиної й переможе на цих виборах - і парламентських і президентських", - заявила вона.

Коментуючи виключення із ПР голови Ради міністрів Криму Віктора Плакіду й мера Сімферополя Геннадія Бабенка, депутат зазначила, що в будь-якій партії бувають процеси, коли ті чи інші люди залишають її лави, особливо якщо політсила перебуває в опозиції.

"Ми єдині в сповіданні нашої програми й наших цілей, а все решта - це суєта, на яку не варто звертати уваги... Я вірю, що мої друзі, мої колеги по партії поставлять партійні інтереси вище і особистих амбіцій, і якихось бізнес-інтересів", - сказала вона.

Герман вважає, що недавній конфлікт між депутатами Ради від ПР Нестором Шуфричем і Сергієм Льовочкіним повинен розв'язатися на їх особистому рівні.

"Я б на місці хлопців взяла шпаги, помірялась на шпагах до першої крові й на цьому завершила б цю дискусію", - пожартувала вона.

Водночас депутат не виключила, що в певний момент у внутріпартійні суперечки втручається й лідер ПР Віктор Янукович.

"Прийде момент і воно (керівництво партії) втрутиться, і втрутиться досить серйозно й на цьому все закінчиться. Я думаю, одного погляду нашого лідера буде досить, і це буде найбільш радикальне, що можна буде зробити", - сказала Герман.

При цьому парламентарій чітко не відповіла на запитання, чи можливо виключення з партії тих осіб, які сіють у ній розкол.

Як повідомлялось, 10 лютого Шуфрич заявив, що вважає Льовочкіна випадковою людиною в партії.

Останнім часом у ЗМІ з'явилася інформація про розкол у ПР через готовність деяких членів партії ввійти до складу Кабінету Міністрів на чолі із прем'єр-міністром Юлією Тимошенко. Раніше Янукович неодноразово заперечував розкол у ПР.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News