Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко не погодиться стати гуманітарним заступником Тимошенко?

Середа, 11 лютого 2009, 13:38

Лідер фракції НУ-НС Микола Мартиненко вважає, що Петро Порошенко відмовиться від посади віце-прем'єра з гуманітарних питань у разі відповідної пропозиції.

"Петро Олексійович - кваліфікований фахівець, але не в гуманітарній сфері. Він - сильний економіст, фінансист, був головою бюджетного комітету в парламенті. Мені здається, що навіть якщо уряд дуже сильно попросить Порошенка обійняти гуманітарну посаду, він не погодиться", - сказав він в інтерв'ю газеті "Сейчас".

Говорячи про кадрові ротації в уряді і про кандидатів на міністерські посади від НУ-НС, Мартиненко зазначив:

"Коаліційною угодою за фракцією НУ-НС закріплені 11 міністерств, в основному, гуманітарних. У нас практично відсутній економічний блок. Не виключено, що ми будемо вести дискусію і з цього питання".

За його словами, переговори про міністерські посади розпочнуться відразу ж, як тільки фракція проведе засідання і вирішить кадрове питання.

"У середу, 11 лютого, відбудеться засідання ради коаліції, а засідання фракції НУ-НС - на наступному тижні", - сказав він.

Як відомо, раніше Коммерсант писав, що Порошенко може найближчим часом обійняти посаду віце-прем'єра з гуманітарних питань замість Івана Васюника.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування