Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич каже, що у Януковича - не клани, а команда

Середа, 11 лютого 2009, 16:19

"Регіонал" Нестор Шуфрич заявляє, що в Партії регіонів немає "угруповань" і "кланів", а конфлікт, що існує у партії, носить особистісний характер.

"Я ще раз хочу підкреслити, що конфлікт, який, на жаль, має місце між окремими членами партії, носить особистісний характер і про розкол Партії Регіонів нехай ніхто і не мріє", - заявив Шуфрич, повідомляє його прес-служба.

Він також зазначив, що в Партії Регіонів "немає угруповань, а є команда, яка продемонструвала свою принциповість і готовність бути разом, починаючи з 2004 року".

"Я б не хотів, щоб моїх однопартійців і товаришів, в тому числі і Андрія Клюєва, і Ганну Герман, зараховували до якихось кланів, яких у партії немає і бути не може", - сказав Шуфрич.

Він в чергове зазначив, що "необґрунтовані звинувачення з боку окремих однопартійців повинні отримати оцінку, але на життя партії це жодним чином не позначиться".

"Ті, хто звели наклеп на своїх товаришів, мають отримати відповідну оцінку. І ті, хто це зробили щодо своїх однопартійців, так ще й заявляючи, що їм з нами не по дорозі, будуть для партії не великою втратою", - сказав він.

Як відомо, раніше Сергій Льовочкін заявив, що деякі його однопартійці "здають" партію БЮТ. Він також заявив, що до цього сценарію причетний екс-голова адміністрації президента Кучми Віктор Медведчук, який таким чином намагається "повернутися у владу".

Водночас опоненти Льовочкіна і Бойка звинувачують їх у лобіюванні інтересів Дмитра Фірташа.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...