Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойко і Льовочкін намагалися врятуватися від Медведчука 50-ма іншими Медведчуками

Середа, 11 лютого 2009, 16:25

Представники Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна просили залишити позов Віктора Медведчука без задоволення, оскільки в Київській області проживає 50 Медведчуків і невідомо, кого з них мали на увазі у своїх заявах депутати.

Про це повідомляє Обком з посиланням на прес-службу Віктора Медведчука.

"Представники Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна надали Печерському судові довідку про те, що в Київській області проживають 50 осіб із прізвищем Медведчук. На цій підставі вони просили залишити позов Віктора Медведчука без задоволення, оскільки не відомо, кого мали на увазі Бойко і Льовочкін, називаючи прізвище Медведчук у своїх заявах", - йдеться в повідомленні.

"Цікаво, що аналогічне прохання викладав у своєму письмовому запереченні і представник СБУ, коли вже Шевченківський районний суд Києва розглядав позовні вимоги Віктора Медведчука до цієї служби", - відзначають у прес-службі Медведчука.

Відмінність у текстах заперечень полягала тільки в тім, що представники СБУ приклали довідку Адресного бюро м. Києва, у якій говорилося, що в Києві "проживає 15 чоловік із прізвищем Медведчук і ініціалами В.".

"Привід для захисту з боку людей, що не звикли відповідати за свої слова, звичайно, досить курйозний. І було б просто смішно, якби за цим не стояли люди, що уособлюють собою законодавчу владу і керівник шановного правоохоронного відомства. Поява однакового тексту в двох зовсім різних заявах змушує думати, що готували їх у тій самій установі", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, в обох випадках суди винесли рішення на користь Віктора Медведчука, зобов'язуючи відповідачів спростувати неправдиву інформацію, зазначає прес-служба.

У січні депутати Бойко і Льовочкін заявили, що на переговорах у Москві про постачання газу прем'єр Тимошенко лобіювала інтереси фірми Віктора Медведчука й Ігоря Бакая. Після цих заяв Медведчук звернувся до суду.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування