У Ющенка розказали журналістам, як правильно писати про Фаїну

Середа, 11 лютого 2009, 17:36

Прес-служба президента просить ЗМІ "коректно і професійно працювати з джерелами оперативної інформації про повернення звільнених моряків судна "Фаїна" до України".

Відповідну заяву було поширено прес-службою глави держави.

"Прес-служба президента звертається до засобів масової інформації з проханням коректно і професійно працювати з джерелами оперативної інформації про повернення звільнених моряків судна "Фаїна" до України", - сказано в заяві.

"Просимо звернути увагу, що офіційними джерелами такої інформації є прес-служба Служби зовнішньої розвідки та прес-служба президента", - йдеться в заяві.

"Глава держави тримав ситуацію на особистому контролі від моменту захоплення судна; з 3 лютого президент поклав повну відповідальність за доставку екіпажу "Фаїни" на Службу зовнішньої розвідки та секретаріат", - зазначають у прес-службі.

В заяві наголошується, що "усі інші джерела, навіть якщо вони офіційні, не мають повної інформації".

"Особливо звертаємо увагу ЗМІ, що недостовірна інформація може зашкодити успішному завершенню спецоперації з повернення моряків "Фаїни" до батьківщини. Просимо поставитися з розумінням до такого прохання", - підкреслила прес-служба.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування