Довгий полаявся з депутатами Ради, які влаштували в нього під стінами "піар"

Четвер, 12 лютого 2009, 11:51

Секретар Київради Олесь Довгий звинувачує Партію регіонів в організації спланованої піар-акції під стінами Київради.

Про це він заявив під час сварки з депутатом Верховної Ради Інною Богословською на сесії Київради у четвер.

Народні депутати від Партії регіонів та блок Кличка вимагали перед цим від секретаря Київради заслухати в залі представника людей, які зібралися під стінами Київради протестувати проти підвищення тарифів.

Натомість Довгий заявив, що "недемократично заслуховувати одного з 10 000, треба заслуховувати всіх". "Треба заслухати не одного з них, кого привів Кличко, а всіх", - наголосив секретар Київради.

Утім депутат Богословська продовжила наполягати на заслуховуванні людей, зазначивши, що їй "соромно дивитися", як Довгий "дві години знущається над людьми і депутатським корпусом".

У відповідь Довгий заявив, що не допустить бардака у залі.

"Бардака не буде, а я хочу вам нагадати, що ми тут розбираємося з тим, що є наслідком вашої політики і того, що ви наголосували у Верховній Раді", - заявив секретар Київради, який планував у четвер розглядати міський бюджет.

Він також нагадав Богословській, що вперше вона прийшла до Київради для "лобіювання інтересів конкретної юридичної особи".

"Якщо хочете, ми можемо детальніше про це поговорити", - попередив він.

"Другий раз ви прийшли в зал і взяли із собою не людей з вулиці, а людину з теплого кабінету, державного службовця", - сказав він.

Утретє, за словами Довгого, Богословська і регіонали "прийшли, щоб реалізувати план ваших піарщиків".

"Де були ви і ваша фракція, коли ухвалювали в Раді цей ганебний бюджет, який пограбував не тільки киян, а всі територіальні громади? Де були ваші громадянські позиції? Соромно приходити лобіювати інтереси конкретних юридичних осіб", - сказав він.

Зранку Довгий охарактеризував узятий до розгляду бюджет Києва "як фактично огризки, які Кабінет Міністрів і Верховна Рада залишили Києву й киянам після вилучень у розмірі майже 8 млрд. грн. та скорочення у 1,5 рази цільового фінансування, яке за законом уряд має виділити столиці".

Водночас Партія регіонів заявляє, що проти наповнення бюджету за рахунок простих киян.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...