Партія регіонів іде в опозицію до Черновецького?

Четвер, 12 лютого 2009, 12:15

Фракція Партії регіонів у Київській міській раді має намір перейти в опозицію до мера Києва Леоніда Черновецького.

Про це на сесії Київради сказала депутат Верховної Ради від фракції ПР Інна Богословська.

"Я в понеділок поставлю перед політрадою Партії регіонів питання про перегляд позиціонування фракції Партії регіонів у Київраді, тому що такого знущання над громадянами... ми ще не бачили", - сказала вона, повідомляють Українські новини.

Виступаючи перед депутатами, Богословська заявила, що багато прийнятих Київрадою рішень є антинародними, незаконними й будуть опротестовані, або вже опротестовані, прокуратурою Києва.

"Ви що тут, збожеволіли, шановні?", - сказала вона.

У своєму виступі також вона нагадала, що під стінами Київради зібралась багатотисячна акція пікетників, які вимагають скасувати багато рішень Київради.

Депутат Київради, голова фракції блоку свого імені Віталій Кличко, який виступив перед Богословською, заявив, що на вулиці під Київрадою міліція почала розганяти пікетників і між сторонами зав'язалася бійка.

Блок Кличка й ПР вимагали від секретаря Київради, заступника мера Києва Олеся Довгого заслухати в сесійному залі одного представника від пікетників - голову представництва Державного комітету з регуляторної політики і й підприємництва в Києві Віталія Апостолова, однак Довгий відмовився запрошувати Апостолова для виступу.

Він заявив, що для справедливості депутатам необхідно заслухати не тільки Апостолова, а й інших учасників акції, які хочуть виступити перед депутатами.

Також Довгий заявив, що має інформацію про відсутність бійки між пікетниками й правоохоронними органами.

Крім того, він обвинуватив Богословську в піарі власної політичної сили й у тому, що вона не розбирається в проблемах міста, хоча намагається в них втручатися.

Як відомо, близько 5 тис. прихильників блоку Юлії Тимошенко, блоку Віталія Кличка й членів Київської міської ради профспілок вимагають біля Київської міської ради припинити підвищення цін і тарифів на товари й послуги в Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...