Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко бачить в уряді Яценюка і каже, що Пинзеник був приречений

Четвер, 12 лютого 2009, 19:46

Голова наглядової ради Нацбанку Петро Порошенко вважає, що, під час ротації в уряді, посаду міністра економіки має обійняти Арсеній Яценюк.

Про це він сказав в ефірі Шустер Live в ефірі телеканалу Україна.

"Я вважаю, що уряд має об'єднати весь парламент. На посаді міністра промисловості я би бачив Скударя з Партії регіонів. На посаді міністра економіки я би бачив Яценюка. Ми маємо бачити в уряді професіоналів, не заангажованих політично", - заявив Порошенко.

Коментуючи заяву про відставку міністра фінансів Віктора Пинзеника, він сказав: "Позиція Пинзеника була приречена на відставку ще з минулого року".

"Як тільки міністр фінансів не підписує бюджет – це є політичне рішення. Для мене не відбулося нічого несподіваного, бо це рішення було прийняте тоді, коли він не підписав бюджет", - наголосив Порошенко.

Крім того, відповідаючи на питання, чи займе він посаду в уряді під час можливої ротації Кабміну, Порошенко заявив, що "не мав жодної розмови з прем’єр-міністром".

"Я не бачу себе на посаді гуманітарного віце-прем'єра", - сказав він, коментуючи інформацію про своє можливе призначення на цю посаду.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування