Київрада скасувала тарифи Черновецького

Четвер, 12 лютого 2009, 20:29

Опозиційні фракції Київської міської ради скасували розпорядження Київської міськадміністрації про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

Таке рішення було прийнято на засіданні Київради, яке провели опозиційні фракції - Блок Віталія Кличка, БЮТ, Блок Володимира Литвина, частково Блок Миколи Катеринчука і Партії регіонів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Крім того, депутати скасували рішення Київради про створення патанатомічного бюро, про внесення змін в умови організації і проведення конкурсів на перевезення пасажирів у Києві, про внесення змін у правила забудови, а також про упорядкування розміщення тимчасових споруджень (малих архітектурних форм) на території Києва.

Ці рішення набрали 61-62 голоси.

Депутати також доручили профільним комісіям внести відповідні зміни в проект бюджету Києва на 2009 рік, оскільки всі прийняті рішення зв'язані з дохідною і видатковою його частинами.

Головуючий на засіданні Олексій Рєзников виразив надію, що київський міський голова Леонід Черновецький підпише всі ці розпорядження, і вони будуть опубліковані в газеті "Хрещатик", після чого наберуть чинності.

При цьому він підкреслив, що результати голосування за даним питанням будуть внесені в протокол, до якого будуть прикладені підписи всіх депутатів, які проголосували за їх прийняття.

Як відомо, раніше депутати Київради відсторонили від ведення засідання секретаря Київради Олеся Довгого.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...