Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький без Балоги не проб'ється до президентської п’ятірки

П'ятниця, 13 лютого 2009, 13:08

Експерти сумніваються, що мер Києва Леонід Черновецький потрапить до п’ятірки лідерів президентських перегонів.

Таку думку висловив на прес-конференції в Києві голова правління КВУ Ігор Попов.

"На тижні, що минає, загострилася політична ситуація в Києві. Причинами стали непродумані рішення міської влади щодо подорожчання базових соціальних послуг, а також суперечки навколо розподілу небагатого бюджету Києва 2009 року", - нагадав він.

В самій Київраді відбуваються непрості процеси – розкол у фракції Партії регіонів, спроби відсторонити секретаря Київради Олеся Довгого, відзначив він.

"Хоча, як показує попередній досвід, в короткотерміновій перспективі можна очікувати, що мер і частина опозиції знайде спільну мову, проте на всеукраїнському рівні відбулося "розлучення" так і ненародженого союзу Блока Черновецького та "Єдиного Центру". Бо лише такий формат міг хоча би теоретично вивести Леоніда Черновецього в п’ятірку лідерів президентських виборів", - сказав Попов.

Як відомо, цього тижня голова секретаріату президента Віктор Балога та мер Чернівецький обмінялися різкими заявами. Балога вимагав перевірки прокуратурою дій мера щодо підвищення тарифів, а мер у відповідь заявив, що на місці президента звільнив би Балогу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування