Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Льовочкін про "групу Клюєва": "Від цих КДБешніков можна чекати, чого завгодно"

П'ятниця, 13 лютого 2009, 13:32

"Регіонал" Сергій Льовочкін заперечує існування конфлікту в Партії регіонів, однак вважає вірогідним своє виключення з партії.

"Розколу немає. Рішення про складання мандатів буде ухвалювати з'їзд партії. Ймовірно, він відбудеться в середині березня. Всі інші розмови - політтехнології, спрямовані на ослаблення Партії регіонів", - сказав Льовочкін в інтерв'ю "Фокусу".

Коментуючи висловлювання своїх опонентів, зокрема Бориса Колеснікова, про можливість його виключення з партії, він сказав:

"Від них можна чекати чого завгодно, тому що в цю команду входить бригада екс-кадебешників, навчених професійного провокаторства".

"І я помітив: чим більше я критикую прем'єр-міністра, тим активніше працюють проти мене. Нещодавно було засідання - у мене є стенограма, - де, після того, як Юрій Бойко звинуватив Тимошенко у здачі національних інтересів при підписанні газової угоди, Андрій Клюєв виступив адвокатом Тимошенко і зажадав від Бойка, щоб він вибачився. Які ще потрібні докази того, на кого працюють ці люди?", - сказав Льовочкін.

Водночас він зазначив, що у нього немає конфлікту з Колесніковим, "та й взагалі ні з ким у партії".

"Може, у когось є конфлікт зі мною, але це вже питання до них", - додав Льовочкін.

На запитання, кого б він виключив з партії, він відповів:

"У нас зараз два зрадники - Чорновіл і Грицак. Це всього 2% - нормальний коефіцієнт помилки".

"Ось приклад: після голосування за відставку уряду на табло висвічується цифра "203" і я бачу, як через голови міністрів Грицак лізе вітати Тимошенко, і це бачу не тільки я, але і лідер ПР. Або прямо на політраді Грицак каже нам: "Хлопці, я не буду з вами голосувати, тому що у мене є фірма, і мене цікавить прибуток". І його не виганяють з партії!", - обурився Льовочкін.

"Вони тепер вигадують своїми кадебешними мізками, я кажу про людей групи Клюєва, що я міг порушувати якісь кримінальні справи проти Грицака. Це не відповідає дійсності. Мене не цікавить ні Грицак, ні його бізнес", - додав він.

На запитання, виключив би він братів Клюєвих, Льовочкін сказав:

"Я б не хотів, щоб їх виключали, я б хотів, щоб вони вийшли з гіпнотичного стану і знову почали працювати на Партію регіонів. Клюєви ж жодного разу не голосували проти партії. Це люди, які допомагають іншим, але зрадниками їх назвати язик не повертається. Ось слово "бариги" підходить".

Як відомо, Льовочкін вважає, що деякі його однопартійці "здають" партію БЮТ. Він також заявив, що до цього сценарію причетний екс-голова адміністрації президента Кучми Віктор Медведчук, який таким чином намагається "повернутися у владу".

Водночас опоненти Льовочкіна і Бойка звинувачують їх у лобіюванні інтересів Дмитра Фірташа.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування