Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд не задовольнив Семенюк

П'ятниця, 13 лютого 2009, 14:29

Окружний адміністративний суд міста Києва відмовив у задоволенні позову екс-глави Фонду державного майна Валентини Семенюк-Самсоненко про незаконність її звільнення.

Відповідне рішення ухвалено в п'ятницю після відповідного засідання і заслуховування аргументів сторін у справі, повідомляє Ліга.net.

Зокрема, у ході розгляду судового позову по суті відповідачі аргументували свою вимогу не задовольняти позов Семенюк-Самсоненко наступним: суд виходив з того факту, що на момент голосування у Верховній Раді Семенюк-Самсоненко знаходилася на своєму робочому місці і виконувала свої службові обов'язки.

При цьому нею було підписано низку документів, що стосуються роботи очолюваного нею відомства, а також проведена прес-конференція для преси.

Заява Семенюк-Самсоненко про те, що парламент не мав права голосувати за її зняття з посади глави ФДМ у зв'язку з хворобою, представники ФДМ спростували тим, що лікарняний був виписаний Семенюк-Самсоненко тільки 13 січня 2009 року.

Однак, за заявами представників Семенюк у суді, 26 грудня 2008 року вона знаходилася на лікарняному, їй стало погано на робочому місці, вона викликала швидку о 13:00, у той же день їй був відкритий лікарняний.

28 січня 2009 року Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням N53 поклав виконання обов'язків голови Фонду державного майна на Дмитра Парфененка.

26 грудня 2008 року Верховна Рада звільнила Валентину Семенюк-Самсоненко з посади глави ФДМ. За відповідну постанову в цей день віддали голоси 259 народних депутатів.

2 січня нинішнього року президент Віктор Ющенко зупинив дію цього акта уряду.

Розпорядженням від 27 грудня 2008 року Кабмін призначив Парфененка тимчасово виконуючим обов'язки глави ФГДМ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування