Єфремов каже, що БЮТу не вдасться забрати в нього крісло

П'ятниця, 13 лютого 2009, 14:52

Окремі депутати не мають права ініціювати відставку голови будь-якого комітету, вважає голова парламентського комітету з питань регламенту Верховної Ради "регіонал" Олександр Єфремов.

"Як голова регламентного комітету я хотів би порадити тим колегам, які займаються такими речами (ініціюванням відставки голови комітету), вивчити елементарно законодавство", - сказав Єфремов в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Тому що те, що написано в проекті постанови (про відкликання з посади голови регламентного комітету) - це, дійсно, маячня і це не відповідає жодним нормам. Згідно з законом, це питання має право ставити або сам комітет, або голова Верховної Ради", - додав він.

Коментуючи зареєстрований у парламенті проект постанови про відкликання його з посади голови комітету, Єфремов зазначив, що це зроблено з метою морального тиску на опозицію.

"Влада вже не знає, що робити, щоб примусити замовчати опозицію. Я можу сказати однозначно: не вийде. Для нас не є сенсом життя якісь комітети. Ми хочемо, щоб люди розуміли, що відбувається в країні насправді", - додав він.

Крім того, Єфремов уточнив, що ніколи не спілкувався з автором проекту постанови про відкликання його з посади голови комітету і не знайомий з ним.

Як відомо, у четвер депутат від БЮТ Олександр Стешенко зареєстрував проект постанови про відкликання Єфремова з посади голови регламентного комітету.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування