Один "регіонал" пообіцяв іншому "проломити голову". Розбиратимуться у Луценка

Субота, 14 лютого 2009, 10:45

Глава кримського відділення Партії регіонів, народний депутат Василь Кисельов звернувся до СБУ та МВС у зв'язку з погрозами на свою адресу з боку однопартійця - депутата Верховної Ради Криму Олександра Мельника.

Лідер кримських "регіоналів" розповів, що погрози поступили після його заяв про намір очистити ряди партії від криміналу і людей, що підривають імідж партії, повідомляє "Дзеркало тижня".

"У моєму депутатському офісі, після того, як я заявив Мельнику про те, що він не буде мною керувати і не буде керувати Кримом, він пообіцяв проломити мені голову ломиком", - заявив депутат.

"Потім у Києві, у присутності людей, він сказав, що мене покалічать. Це в присутності свідків!", - додав Кисельов, визнавши, що вважає ці погрози реальними.

Він також відзначив, що заяву правоохоронцям направив за порадою іншого однопартійця - спікера Верховної Ради Криму Анатолія Гриценка, якого також вважає причетним до криміналітету.

"Коли я розповів про погрози на засіданні політради КРО, Гриценко сказав: "А ви зверніться в СБУ і до Луценка". І я звернувся", - розповів він.

Кисельов також ще раз підкреслив, що кримінал не повинен впливати на складання партійних списків, оскільки це робить негативний вплив на рейтинг Партії регіонів у Криму.

"Підприємці приходять до мене скаржитися, що з них вимагають гроші за отримання в оренду, участь у приватизації, отримання землевідводів. І при цьому їм на вухо шепочуть: "Це ж гроші на партію". І після цього довіра до нас у людей не буде падати?! Ми повинні самі очиститися від баласту, і від цього партія тільки виграє", - заявив він.

Як відомо, 9 лютого глава Ради міністрів Криму Віктор Плакида і мер Сімферополя Геннадій Бабенко були виключені з Партії регіонів на засіданні політради Кримської організації ПР.

У відповідь декілька районних і міських організацій ПР у Криму, в тому числі і очолювана Гриценком організація Ленінського району, висловили недовіру лідеру кримських "регіоналів" Кисельову.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...