Портнов: для імпічмента Ющенку не вистачає лише команди Тимошенко

Понеділок, 16 лютого 2009, 10:17

Заступник лідера фракції БЮТ Андрій Портнов виступає за коаліцію з Партією регіонів.

"Не приховуватиму, що як громадянин і депутат я - прихильник ідеї коаліції з Партією регіонів", - сказав депутат в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні".

"Це найдієвіший варіант виходу з кризи, адже разом ми зможемо швидко провести економічні реформи. Тим паче що з вересня ми продемонстрували, що можемо приймати десятки законів", - пояснив Портнов.

"Так що на час можна забути навіть про ідеологічні розбіжності. Але в цієї ідеї є й опоненти, найбільше їх всередині Партії регіонів - це люди, що координують свої дії із секретаріатом президента. І позиції їх сильні, очевидно, через відсутність жорсткості політичної волі в лідера регіоналів", - додав депутат.

На зауваження, що у випадку домовленості БЮТ і Партія регіонів могли б разом оголосити президенту імпічмент, Портнов зауважив: "Але ж не об'єдналися поки".

"Я думаю, це через відсутність взаємної "кредитної історії" довіри і тому, що деякі політичні лідери в основу своєї діяльності беруть чутки і плітки, а не реальний аналіз. Ситуація зміниться еволюційним шляхом - сподіваюся, якомога швидше", - додав він.

Продовжуючи коментувати тему імпічменту президенту, Портнов заявив: "Для того, щоб почати процедуру імпічменту, не вистачає тільки усного доручення Юлії Володимирівни".

"І як тільки воно буде, президента відразу ж відправлять у відставку. Для реалізації нам потрібно від 3,5 до 4 місяців - для цього не потрібно жодного додаткового закону!", - додав він.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...