Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко привласнила собі всі лаври від перемоги над Черновецьким

Понеділок, 16 лютого 2009, 11:44

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко стверджує, що на останній сесії Київської міської ради її політична сила скасувала підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

Про це вона заявила в понеділок на прес-конференції, повідомляє Ліга.net.

"На останній сесії Київради саме політична сила, що я очолюю, по суті, змінила ситуацію і була ініціатором, і запровадила в дію скасування всіх незаконних рішень мера міста Києва, а також його команди щодо підвищення тарифів і іншого утиску бізнесменів. Думаю, ми і надалі будемо так рухатися", - сказала прем'єр.

При цьому Тимошенко в черговий раз підкреслила необхідність усунення з посади голови Київської міськдержадміністрації Леоніда Черновецького.

"Моя порада для всіх, чесно кажучи, не приводити людей з такими моральними якостями до влади... Бажано, щоб Черновецького і йому подібних політиків більше жодне голосування до влади не приводило", - сказала вона.

Як відомо, депутати Київради на засіданні в четвер скасували раніше ухвалені рішення, що стосувалися організації малих архітектурних форм столиці, підвищення комунальних тарифів, створення міського патологоанатомічного бюро, підвищення плати з власників маршрутних таксі й організації перевезень пасажирів у міських автобусах.

БЮТ вніс постанову про скасування організації малих архітектурних форм столиці, тоді як скасування тарифів ініціював Віталій Кличко. За вищезгадані рішення голосували крім БЮТ Блок Кличка, депутати Блоку Литвина, Блоку Катеринчука і Партії регіонів. Всього 62 депутати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування