Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міністрів тепер будуть голосувати бюлетенями?

Понеділок, 16 лютого 2009, 16:37

Закон "Про організацію і порядок діяльності Верховної Ради " у понеділок офіційно оприлюднений на веб-сайті Верховної Ради за підписом голови парламенту.

Про це повідомляє інформаційне управління апарату Верховної Ради.

Там нагадали, закон ухвалений ще 8 квітня 2008 року двічі повертався президентом на розгляд парламенту і був заветований.

Однак 3 лютого 2009 року Верховна Рада повторно розглянула пропозиції президента до цього закону та рішенням, прийнятим 393 голосами народних депутатів, повторно подолала вето.

4 лютого 2009 року закон було направлено на підпис президенту України, але він його так і не підписав.

У понеділок на погоджувальній раді спікер Володимир Литвин доручив апарату ВР підготувати до оприлюднення Закон про регламент.

Пізніше Литвин попередив, що після набуття регламентом сили закону парламентарям вже не вдасться змінювати в ньому статті на свій розсуд.

"Якщо деякі депутати думають, що закон ми прийняли, але будемо, як і раніше, діяти виходячи з політичної доцільності, і, якщо потрібно, голосуванням змінювати ту чи іншу регламенту норму, то я так не вважаю. Треба забезпечити неухильне дотримання регламенту", - заявив він.

"І до речі, якщо виходити з регламентних вимог, от голосування кадрові мають відбуватися бюлетенями", - попередив Литвин.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування