Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не коментує листа про її "неадекватність"

Понеділок, 16 лютого 2009, 19:35

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко не коментує інформацію, що з'явилася в пресі, щодо поширеної МЗС заяви про непрофесіоналізм і неадекватність глави уряду.

Про це вона заявила на прес-конференції, повідомляє Ліга.net.

"Я для себе ухвалила рішення, що я буду відсторонена від усіх політичних інтриг і буду просто займатися справами, які сьогодні необхідні Україні, а власне буду допомагати Україні проходити це важкий шлях економічної кризи", – сказала глава уряду.

Раніше газета "Дзеркало тижня" повідомила, що керівники дипломатичних представництв України при Європейському Союзі, у країнах ЄС, США, Росії, балканських країнах і Молдові одержали доручення терміново проінформувати офіційних осіб на максимально високому рівні про "несумлінні і неадекватні ситуації" дії прем'єр-міністра Тимошенко.

За інформацією видання, циркуляр N101/30-078-34 "Щодо розгляду РНБО питання енергетичної безпеки України" з позначкою "Надтерміново!" за підписом міністра закордонних справ Володимира Огризка був розісланий керівникам 31 диппредставництв України після засідання Ради національної безпеки й оборони (РНБО) у вівторок, 10 лютого.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...