Литвин: Ющенко з Тимошенко б'ються не на життя, а на смерть

Понеділок, 16 лютого 2009, 22:19

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що парламент має призначити президентські вибори на 17 січня 2010 року і до цього часу жодні дочасні вибори не відбудуться.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ICTV.

"Верховна Рада має визначитися і прийняти як даність, що 17 січня 2010 року мають відбутися президентські вибори і цей період до президентських виборів має бути періодом роботи. Щоб кожен бачив, планував, що належить зробити", - сказав Литвин.

"Коли говорять про дострокові вибори...то, на моє переконання, це може відбутися за однієї умови, що люди остаточно стомляться терпіти те, що відбувається в Україні і вони примусять всіх піти геть", - зазначив спікер.

"У правовому вимірі зробити реальним процес дочасних виборів абсолютно неможливо, бо я не бачу доброї волі, щоб погодились на такий крок", - зазначив Литвин.

Крім того, коментуючи ситуацію, яка склалася між президентом Віктором Ющенком та урядом, спікер сказав: "Президент у гострому двобої не на життя а на смерть з урядом".

"Але цей уряд сформований президентом. І я говорив і президенту і депутатам – якщо половина уряду туди ввійшли за квотою президента, і якщо вони кажуть, що уряд поганий, не працює, то давайте приймемо рішення про те, що ці люди вийдуть зі складу уряду", - сказав Литвин.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування