Ющенко веде з "НУ-НС" задушевні розмови про вихід з коаліції – екс-"любий друг"

Вівторок, 17 лютого 2009, 09:42

Президент Віктор Ющенко останні два тижні проводить зустрічі з членами фракції "НУ-НС", на яких вмовляє їх вийти з коаліції.

Про це під час виступу у Верховній Раді заявив лідер фракції "НУ-НС" Микола Мартиненко.

"Увесь минулий тиждень і цей також президент викликав депутатів нашої фракції на задушевні розмови та вмовляв вийти їх з коаліції", - заявив Мартиненко.

"Паралельно шукаються будь-які юридичні зачіпки, щоб паралізувати роботу парламенту та Кабінету міністрів", - додав він.

Мартиненко звинуватив президента у тому, що він "витрачає більшість свого робочого часу на інтриги та боротьбу з іншими гілками влади".

Крім того, депутат розповів про те, що "керівник секретаріату президента зранку проводить так звані ситуативні кімнати".

"На цій нараді виробляються антиурядові тези і визначається, хто з клерків Банкової та спікерів Партії регіонів буде їх озвучувати. А після таких нарад проводиться РНБО, більше схожа на засідання революційного трибуналу", - додав він.

Як відомо, у вересні 2005 року тодішній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко називала Миколу Мартиненка, Петра Порошенка, Давида Жванію та Олександра Третьякова "любими друзями".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування