"Регіони" вирішили більше не виносити сміття з хати

Вівторок, 17 лютого 2009, 11:48

Члени ради фракції Партії регіонів ухвалили рішення про утримання від взаємних звинувачень на адресу однопартійців.

Про це "Українській правді" сказала "регіоналка" Ганна Герман, відповідаючи на питання, чи правда, що на засіданні фракції у понеділок було оголошено мораторій на взаємні звинувачення.

"Це не мораторій. Всі депутати дійшли спільної думки, що нам треба разом виконувати нашу програму і всі наші дрібні суперечки і конфлікти йдуть на користь лише нашим опонентам. Як люди мудрі, усі конфліктуючі особи дійшли такої думки", - сказала вона.

Герман зазначила, що члени ради фракції похвалили Андрія Клюєва за те, що він єдиний "не виніс на пресу конфліктну ситуацію".

"Великі цілі люблять тишу, так само, як і гроші. Тому той, хто ставить на великий інтерес, на перспективу, повинен розуміти, що дрібні перепони на шляху до цих цілей треба переступати", - сказала вона.

Раніше Обком з посиланням на джерело у фракції Партії регіонів писав, що на засіданні ради фракції Партії регіонів Віктор Янукович закликав однопартійців припинити "взаємну конфронтацію, оскільки це впливає на імідж партії і заважає роботі фракції".

Перед цим, за даними джерела, Янукович зустрічався з головними скандалістами – Борисом Колесніковим, Сергієм Льовочкіним і Юрієм Бойком.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...