Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вкладники банку "Надра" збираються перекрити залізницю

Вівторок, 17 лютого 2009, 14:15

Вкладники банку "Надра" у місті Дрогобич планують перекрити залізничну колію, щоб привернути увагу високопосадовців до проблеми неповернення вкладів.

Про це заявила голова страйкового комітету Оксана Ляховин, повідомляє "ЗІК".

За її словами, у четвер з 9:00 до 13:00 планується перекрити колію Львів–Трускавець, призупинивши рух потягів до міста-курорту.

Крім того, видання нагадує, що у Дрогобичі доведений до відчаю вкладник банку "Надра" погрожує вчинити акт самоспалення у приміщенні банку.

Про це йдеться у зверненні Дрогобицької міськради до президента, прем'єра, голови НБУ, голови Львівської облради та голови правління банку "Надра" від 11 лютого.

За інформацією міськради, у Дрогобичі "близько 100 осіб з грудня 2008 року не можуть отримати гроші з поточних та депозитних рахунків, люди не отримують пенсії, зарплати, стипендії".

"Ситуація у Дрогобичі вкрай напружена, один з вкладників погрожує у приміщенні банку здійснити акт самоспалення", - попереджають депутати.

"Доведені до відчаю люди стверджують, що в разі невирішення найближчим часом цієї проблеми, вдадуться до акцій непокори, зокрема, розпочнуть безтерміновий страйк, блокування залізничної колії, а також голодування", - додається у зверненні.

Дрогобицька міськрада просить високопосадовців "негайно втрутитися у ситуацію, вжити дієвих заходів та надати кошти філії банку "Надра" для виплати їх вкладникам".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування