Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Чорновола немає грошей і таланта на партію, він уже шкодує про похорон

Вівторок, 17 лютого 2009, 16:11

Народний депутат Тарас Чорновіл не планує створювати свою політичну силу.

Про це Чорновіл заявив у вівторок в інтерв'ю Ліга.net.

"Мені це якось нецікаво. У нас усі проекти все одно глухнуть, немає там душі. До того ж, у нас в Україні політика стала витратною справою. А в мене немає грошей. І немає організаторського таланта. Я не вмію керувати людьми, не умію віддавати накази і вимагати їхнього виконання. Тому я не хочу і не можу створювати свій політичний проект", - пояснив Чорновіл.

У той же час, депутат зізнався, що погарячкував зі зреченням від політики (виходячи з Партії регіонів, Чорновіл заявив, що політика йому вже нецікава).

"Ну, десь на нервах говорив, - мовляв, усе, фініш... Похорон політичної кар'єри. Насправді, похорон давно відбувся, я так думаю. Якщо говорити про якусь гучну політичну кар'єру, то я її вже поховав, і закопав, і хрест поставив зверху. І, напевно, це на краще. Але від участі в політиці я тоді не відрікався, і зараз не відрікаюся", - сказав він.

При цьому Чорновіл додав, що не бачить себе в жодній з існуючих політичних сил, хоча пропозиції надходили і від великих, і від дрібних партій.

"Сьогодні немає політичних сил, які викликали б у мене особисте, персональне замилування. Красива казочка про те, що прийдуть молоді, красиві, із сильними руками і світлими головами - це виглядає сьогодні як якийсь абсурд. Але, може, згодом усе зміниться. Якщо буде створюватися щось подібне, я буду готовий працювати, без претензій на лідерство", - підсумував народний депутат.

Як відомо, восени минулого року Чорновіл вийшов з Партії регіонів, у якій перебував кілька років.

При цьому він заявив, що в найближчій перспективі "зав'яже з політикою".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування