У Раді знову ледь не побилися. Тепер через шоу комуністів з валізою

Середа, 18 лютого 2009, 09:50

У сесійній залі Верховної Ради у середу сталася невеличка сутичка між депутатами Компартії та групи "За Україну!".

Інцидент стався після виступу комуніста Євгена Царькова, який розповів про ініційовану КПУ акцією "Чемодан-Вокзал-Америка", метою якої є "народний імпічмент" президенту Віктору Ющенку.

За його словами, акція вже відбулася у східних областях України і завершиться у Києві 23 лютого.

Царьков розповів, що акція стартувала в Одесі 10 лютого, коли "рано вранці на площі перед облдержадміністрацією здійснив посадку літак з червоними зірками на борту".

"Основний борт заброньовано для двох пасажирів – президента Ющенка та його дружини Кет... Оскільки гарант, можливо, ще не встиг зібрати речі і дата вильоту – відкрита, ми купили йому квиток з відкритою датою. Одночасно було надіслано телеграму президенту США Бараку Обама з проханням працевлаштувати ставлеників Буша", - сказав він.

За словами Царькова, в усіх містах проведення акції люди "скидалися" на квиток президенту до Америки.

Після виступу Царькова комуністи намагалися встановити спочатку на трибуну парламенту, а потім на край президентської ложі валізу з написом "Чемодан-Вокзал-Америка", в який почали кидати гроші.

З гостьової ложі невідомі люди почали кидати агітки з рекламою акції.

На це перший віце-спікер закликав вивести невідомих з гостьової ложі. Члени групи "За Україну!" намагалися скинути валізу комуністів з президентської ложі, проте їм заважали комуністи. У результаті – між депутатами сталася невеличка сутичка.

Компроміс було знайдено, коли комуністи поставили свою валізу на край гостьової ложі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News