Медведько вже перевіряє газові договори Тимошенко

Середа, 18 лютого 2009, 10:26

Генпрокуратура почала перевірку за всіма дорученнями президента Віктора Ющенка, зробленими під час засідання Ради нацбезпеки і оборони з питань енергетичної безпеки країни та оцінки газових домовленостей з Росією.

Про це заявила заступник генпрокурора Тетяна Корнякова, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"За всіма дорученнями, які нам дав президент, ми працюємо, і про результати обов'язково повідомимо. Нічого приховувати не будемо", - сказала Корнякова.

За її словами, Генпрокуратура зробила всі необхідні дії для перевірки.

"Ми вживаємо всі необхідні дії. Перевірка проходить згідно з планом, за всіма напрямками. Ми також займаємося і видобутком власного газу. Ми вивчаємо питання в комплексі", - наголосила вона.

Водночас Корнякова не стала називати можливі правові наслідки проведених перевірок.

"Давайте спочатку ми закінчимо роботу, а потім будемо говорити про наслідки", - запропонувала вона, зазначивши, що президент доручив ГПУ провести перевірку протягом місяця.

Як відомо, РНБО доручила Генпрокуратурі і СБУ провести в місячний термін перевірку дотримання українськими посадовими особами законодавства при проведенні переговорів та укладанні контрактів з Росією щодо поставок природного газу в Україну і його транзиту європейським споживачам.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...