Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада надала натівцям привілеї

Середа, 18 лютого 2009, 11:58

Верховна Рада ратифікувала додаткові протоколи до меморандуму про взаєморозуміння між Кабінетом Міністрів й Організацією Північноатлантичного договору (НАТО) про створення центру інформації й документації НАТО в Україні й про призначення офіцерів зв'язку НАТО в Україні.

Відповідні рішення парламент прийняв на засіданні в середу, повідомляють Українські новини.

Зокрема, за законопроект № 0101 проголосували 235, а за законопроект № 0102 - 239 депутатів при необхідних 226.

Додатковий протокол до меморандуму про створення центру інформації й документації НАТО в Україні передбачає, що відповідний центр користується всіма привілеями, імунітетами й сприянням у такому ступені, у якому вони звичайно надаються дипломатичним місіям, акредитованим в Україні.

Документ також передбачає, що співробітники цього центру й члени їхніх сімей також користуються всіма відповідними привілеями.

Додатковий протокол про призначення офіцерів зв'язку НАТО в Україні передбачає, що ці офіцери й члени їхніх сімей також користуються привілеями, які надаються співробітникам дипломатичних місій акредитованих в Україні.

Як відомо, НАТО має намір розробити річну національну програму допомоги Україні з проведення реформ, необхідних для вступу до альянсу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування