Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" почистили кримські лави для дисципліни

Середа, 18 лютого 2009, 12:54

Кримський прем'єр Віктор Плакида і мер Сімферополя Геннадій Бабенко виключені з Партії регіонів за невиконання рішень політради партії, а не з політичних мотивів.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело, близьке до керівництва партії.

Співрозмовник також заявив про наявність сценарію розколу кримської організації Партії регіонів.

"Кримський спікер Анатолій Гриценко (Партія регіонів) виконує вказівки з Банкової щодо розколу кримської організації партії напередодні можливих дострокових, а можливо і президентських виборів", - сказав він.

Разом з тим, співрозмовник виступає категорично проти усунення Гриценка з посади кримського спікера і виключення його з партії. "Ми не прихильники розколу. Нам як ніколи необхідне єднання", - підкреслив він.

Водночас, за його словами, так звана "група Мельник-Лукашев-Гриценко" (Олександр Мельник - депутат ВР Криму, Ігор Лукашев - голова бюджетної комісії ВР Криму, Анатолій Гриценко) зацікавлені в усуненні народного депутата Василя Кисельова з посади керівника кримської організації Партії регіонів.

"Вони планують розкол для того, щоб напередодні виборів, у тому числі у Верховну Раду Криму, мати свою людину на чолі організації", - сказав він.

Водночас, співрозмовник висловив сподівання на збереження єдності в лавах кримської організації Партії регіонів.

Як відомо, 9 лютого голова Ради міністрів Криму Плакида і мер Сімферополя Бабенко були виключені з Партії регіонів на засіданні політради кримської організації партії.

У відповідь кілька районних і міських організацій Партії регіонів у Криму, у тому числі й очолювана Гриценком організація Ленінського району, заявили про недовіру лідеру кримських "регіоналів" Василю Кисельову.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування