Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман радить кожну копійку відкладати на чорний день

Середа, 18 лютого 2009, 16:13

У Партії регіонів вважають, що прем'єр Юлія Тимошенко "неадекватно реагує на виклики, що стоять перед Україною".

Про це йдеться в заяві регіоналки Ганни Герман з приводу заяви прем’єра, що Україні не загрожує дефолт.

"Їй знову хочеться вірити, так само, як тоді, коли Юлія Тимошенко обіцяла (цитую) "закрити двері перед кризою і не впустити її в Україну". Але, на жаль, життєві реалії швидше і ефективніше спростовують обіцянки українського прем’єра, ніж це міг би зробити навіть найдосконаліший ритор", - зазначила Герман.

"Сьогодні, коли всі світові експерти говорять, що Україна на 90 відсотків на порозі дефолту, сьогодні, коли ми знаємо, що більш ніж на третину впали обсяги промислового виробництва, що на грані банкрутства – 9 найбільших українських банків, що в пенсійному фонді України мінус понад 9 мільярдів неповерненого кредиту, який фонд позичив, щоб людям заплатили пенсію за минулий місяць, сьогодні, коли... Юлія Тимошенко знову застосовує давній прийом заколисування суспільства: "Україні дефолт не загрожує", - каже вона", - нагадала депутат.

На її думку, такі заяви прем’єр-міністра – "безвідповідальні".

"Ні для кого не секрет: Україна сьогодні через непрофесійність влади стрімко котиться в прірву. І вже ніхто не знає, коли, де і як ми зупинимося. І які понесемо втрати. У такій ситуації людям треба казати правду. Суспільство повинно знати, що треба рятуватися всім разом і кожному зокрема", - зазначила депутат.

На думку Герман, "люди повинні жити дуже ощадно, кожну копійку відкладаючи на чорний день. І про це їм мусить сказати влада – чесно, відкрито, щиро".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: