Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Група "За Україну" не буде голосувати за ротацію

Четвер, 19 лютого 2009, 09:47

Члени депутатської групи "За Україну" прийняли рішення не приймати участі в голосуванні за ротацію в уряді.

Про це заявила член групи, депутат фракції "НУ-НС" Ксенія Ляпіна, пише "Дело".

"Ми вирішили ігнорувати будь-які спроби провести ротацію в Кабінет міністрів, тим більше що коаліціанти не вели з нами переговорів про якийсь обмін", - сказала Ляпіна.

У середу ввечері відбулося закрите засідання керівного складу коаліції, у ході якого обговорювалося питання кадрової ротації в уряді.

За інформацією газети, перед засіданням, імовірність винесення на засіданні Верховної Ради в четвер "міністерського пакета" уже звелася майже до нуля.

"Я практично упевнений, що голосування не відбудеться, оскільки коаліціанти поки не знайшли потрібної кількості голосів", - спрогнозував "бютівець" Сергій Міщенко.

Один із учасників закритого засідання, який побажав залишитися неназваним, повідомив виданню, що замість відсутніх голосів комуністів прем'єр-міністр Юлія Тимошенко планує ангажувати пропрезидентську частину "НУ-НС" в обмін на підтримку БЮТом голосування за поданням президента про призначення Валентина Наливайченка головою Служби безпеки України.

Однак у середу ввечері президент Віктор Ющенко відкликав із Верховної Ради своє подання про Наливайченка "через значну заполітизованість" питання про його призначення головою СБУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування