Луганськ почали відключати від тепла

Четвер, 19 лютого 2009, 10:49

У Луганську в середу відключили від газопостачання і зупинили котельню "Чайку", що подавала теплоносій на 18 житлових будинків у кварталі Волкова і по вулиці 30 років Перемоги, а також дитячий садок № 123.

Відключення зроблене Луганським міжрайонним управлінням з експлуатації газового господарства "Луганськміжрайгаз", повідомляє Ліга.net з посиланням на прес-службу Луганської міськради.

Коментуючи ситуацію в інтерв'ю журналістам, директор Луганського міського комунального підприємства "Теплокомуненерго" Олексій Русаков відзначив:

"На жаль, сьогодні відбулося те, про що ми неодноразово попереджали жителів Луганська – газопостачальне підприємство за борги відключає міські котельні".

"Луганська міська влада і "Теплокомуненерго" неодноразово зверталися до мешканців Луганська з проханнями вчасно сплачувати за теплову енергію. На даний момент жителі міста за надану послугу винні "Теплокомуненерго" 126 мільйонів гривень, а ми у свою чергу не можемо розплатитися за відпущений нам газ", - додав він.

"Луганськміжрайгаз" почав відключення міських котелень від газопостачання, воно продовжиться доти, поки місто не зможе вчасно розплачуватися за спожите блакитне паливо.

Русаков звернувся до жителів Луганська з проханням переглянути своє ставлення до наданої їм послуги – теплопостачання: "Це такий же товар, як продукти харчування, одяг і т.д. і за нього необхідно розраховуватися".

Вже найближчими днями будуть зупинені близько 15-ти котелень по всьому місту. Якщо платежі від населення і надалі будуть залишатися на такому ж рівні, відключення котелень продовжиться до повної зупинки теплопостачального підприємства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...