Луганську повертають тепло - "тимчасово"

Четвер, 19 лютого 2009, 13:08

Луганське державне комунальне підприємство "Теплокомуненерго" почало запуск усіх 19 котелень, відключених у середу газівниками.

Про це на прес-конференції в четвер у Луганську заявив директор підприємства Олексій Русаков, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, це стало можливим після відповідного розпорядження прокурора Луганська і домовленості з облгазом.

"На сьогоднішній момент у нас досягнута домовленість з облгазом по подачі газу на ці об'єкти. І буквально зараз усі котельні починають розпалюватися", - сказав Русаков.

"Це тимчасовий захід, якого нам вдалося досягти з керівництвом облгазу. Тимчасовий, якщо населення Луганська не почне оплачувати послуги ЖКГ", - додав він.

Директор "Теплокомуненерго" розповів, що комунальникам необхідно близько 2-3 годин, щоб подати тепло в квартири відключених будинків.

Він також зазначив, що відключені в середу від газу 19 котелень обслуговують 85 житлових будинків і 37 об'єктів бюджетної сфери.

Але жодна установа освіти або медицини, за його словами, не залишилась без тепла, оскільки комунальники встигли переключити ці об'єкти на інші джерела теплопостачання.

Крім проблем з газом, у "Теплокомуненерго" складнощі і з оплатою за спожиту електроенергію. Так, за словами Русакова, "Луганське енергетичне об'єднання" відключило 5 міських котелень.

На даний час у Луганську 128 комунальних котелень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування