Янукович обіцяє видати антикризовий план

Четвер, 19 лютого 2009, 14:40

Партія регіонів обіцяє в найближчі дні оформити й оприлюднити антикризову програму.

Про це лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, відкриваючи засідання опозиційного уряду, передає Ліга.net.

"Ми почали працювати з вами вже давно над антикризовою програмою. Безумовно, за цей час багато чого змінилося в гіршу сторону, і ми зараз її переробляємо", - сказав він.

"Я вважаю, що ми найближчим часом, буквально в найближчі дні одержимо цю програму. Швидше за все, ми її, безумовно, будемо публікувати. Нехай побачать це і представники влади, і представники суспільства", - додав він.

"Ми будемо пропонувати програму, яка дозволить шукати різні кошти для того, щоб захистити сьогодні країну від тієї кризи, що катастрофічно швидко розвивається", - сказав Янукович.

Він також запропонував міністрам опозиційного уряду під час обговорення питань порядку денного менше уваги приділяти критиці діючої влади, і основну частину доповідей присвятити заходам, які необхідно прийняти для того, щоб виправити ситуацію в тій або іншій галузі.

Зокрема, опозиційний уряд планує обговорити проблему зниження рівня життя і соціального захисту громадян, питання посівної. Яка наближається, а також проблеми в будівельній галузі.

Раніше Янукович заявляв, що якщо у Верховній Раді не буде створена нова коаліція, то парламент має "піти на дострокові вибори".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...