Черномирдін нічого змінювати не буде: "Як працював, так і працюю"

Четвер, 19 лютого 2009, 18:46

Посол Росії в Україні Віктор Черномирдін заявляє, що не має наміру "нічого змінювати у своїй подальшій діяльності".

Про це він сказав, відповідаючи на прохання прокоментувати попередження українського МЗС про "недружні" і "вкрай недипломатичні" висловлення посла на адресу України і її керівництва, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Нічого не зміниться поки я тут. Усі як було, так і буде. Як працював, так і працюю", - сказав Черномирдін.

На питання про те, як попередження МЗС України про можливе оголошення його персоною нон грата може відбитися на україно-російських відносинах, Черномирдін сказав: "Все буде залежати від мудрості керівників, від серйозного відношення до наших російсько-українських відносин".

"У нас, у Росії, самі найкращі і добрі почуття і відношення до України і до українського народу, і цього нікому не змінити", - зазначив він.

"Але це - дорога двостороннього руху...Ми працювали і будемо працювати на зміцнення наших відносин", - підкреслив Черномирдін.

У той же час російський посол відмовився висувати припущення, хто був зацікавлений у розвитку ситуації подібним чином.

"Я не хочу навіть вникати в це - кому це вигідно, кому це треба, кому це не вигідно... Це їх проблема", - зазначив він.

На прохання дати свій прогноз можливості надання РФ кредиту для України Черномирдін сказав: "Це процес переговорний... Я не можу сказати, тому що по суті справи переговорів ще не було. Я не в курсі цього. Знаю тільки, що було прохання".

"Напевно, був сигнал, що в Росії є така можливість, а все інше вже буде залежати від тих переговорів, що будуть вести керівники України і керівники Росії", - підкреслив посол.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...