Єхануров розказав Тимошенко про Давній Рим та відкинув звинувачення

Четвер, 19 лютого 2009, 20:02

Міністр оборони Юрій Єхануров заперечує отримання військовослужбовцями збройних сил півмільйонних виплат при виході на пенсію.

Про це він заявив журналістам, коментуючи висловлювання прем’єр-міністра Юлії Тимошенко про нецільове використання бюджетних коштів у Міноборони, повідомляє УНІАН.

Як стверджує Єхануров, генерал, який, за словами Тимошенко, отримав від Міністерства оборони 500 тисяч гривень компенсації при виході на пенсію, не має відношення до збройних сил.

"Той генерал є генерал-майором юстиції, який через суд домігся від Міноборони цих коштів. Я ще поговорю з його колишніми командирами", - сказав міністр і додав, що зазначений військовий пенсіонер до Міноборони жодного відношення не має.

"Це він хотів просто з Міноборони взяти гроші", - сказав Єхануров.

Водночас міністр зазначив, що українське законодавство передбачає отримання колишніми військовими певних соціальних виплат і гарантій при виході у запас.

При цьому Єхануров нагадав історичний досвід, коли колишні військові ще з часів Давнього Риму отримували значні винагороди за десятки років чесної служби. "А у нас лише трішки пенсії дають", - підсумував Єхануров.

Як відомо, раніше Тимошенко звинуватила керівництво Міноборони у нераціональному використанні коштів бюджету.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування