Литвин сказав Ющенку, що вакханалію Черновецького пора припиняти

П'ятниця, 20 лютого 2009, 11:43

Спікер Володимир Литвин стурбований фактами масових акцій на підтримку або проти мера Києва Леоніда Черновецького, які проходять в столиці.

Про це він сказав журналістам у Черкаській області, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Спікер зазначив, що обговорював це питання на зустрічі з президентом Віктором Ющенком 19 лютого.

"Я передав президенту України свою стурбованість тим, що відбувається в місті Києві. Та вакханалія, яка відбувається в Києві, її потрібно припиняти", - сказав він.

Литвин зазначив, що стурбованість ситуацією в столиці висловлюють голови районних державних адміністрацій міста, які надіслали листа до Ющенка і прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з проханням втрутитися в ситуацію, що склалася.

"Якщо будуть проводити мітинги на захист Черновецького, а місто буде паралізоване, то я думаю, що ми так скоро впадемо все в прірву", - додав він.

Спікер також зазначив, що обговорив з Ющенком відкликання його подання на призначення Валентина Наливайченка головою Служби безпеки України.

Він зазначив, що парламент був готовий до розгляду цієї кандидатури. Литвин також наголосив на необхідності діалогу між керівництвом держави для внесення ясності в ситуацію навколо керівництва СБУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування