Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатор Рівненщини обіцяє звільнити Тимошенко

П'ятниця, 20 лютого 2009, 17:14

Голова Рівненської облдержадміністрації обіцяє звільнити прем’єр-міністра Юлію Тимошенко у випадку, якщо він стане депутатом Верховної Ради.

Про це він сказав в інтерв’ю газеті "Рівне вечірнє".

"Якщо я стану депутатом Верховної Ради, першим моїм кроком стане звільнення Юлії Тимошенко", — заявив Матчук.

"Я буду ініціювати збори фракції НУ-НС, на яких поставлю питання про підтвердження входження фракції до коаліції разом із БЮТ і Блоком Литвина. Без мого голосу це підтвердження буде неможливим, що зробить коаліцію неіснуючою і зробить уряд нелегітимним", - зазначив він.

"Як голова ОДА, я стверджую, що нинішні дії прем’єр-міністра ведуть до катастрофічних для України наслідків. Суперечки про заміну окремих міністрів, є лише димовою завісою, за якою приховані реальні дії Юлії Тимошенко", - сказав губернатор.

Матчук заявив, що поки Тимошенко є прем’єр-міністром, "прізвища інших міністрів не мають жодного значення, тому що саме Тимошенко визначає всю політику уряду і приймає всі ключові рішення, при цьому постійно покладаючи відповідальність за наслідки на когось іншого".

"Практично щодня Юлія Володимирівна заявляє, що їй хтось заважає, тим самим уходячи від питання про її особисту відповідальність за стан економіки. А цей стан є на сьогодні катастрофічним", - наголосив він.

"В разі продовження такої політики у найближчому майбутньому нам усім буде вже не до того, щоб шукати винних", - сказав Матчук.

Губернатор підкреслив, що "або Юлія Тимошенко як прем’єр-міністр бере на себе повну відповідальність за все, що відбувається з економікою України, або слід ставити питання про її відставку, а не сперечатися щодо можливих кандидатів на ту чи іншу посаду в уряді".

"Сьогодні важливий кожен день. Або уряд реально працює над програмою виходу із кризи, хоча такої програми насправді не існує, або звільняє місце для тих, хто буде це робити вже зараз", - додав Матчук.

Як відомо, у випадку, якщо до складу уряду ввійдуть члени фракції НУ-НС, новим депутатом від блоку стає Матчук.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування