ДАІ каже, що їм і знаки змінювати не треба, щоб не пускати страйкарів

П'ятниця, 20 лютого 2009, 18:59

ДАІ Києва спростовує звинувачення з боку перевізників у перешкоджанні проведенню акції протесту.

Про це заявили в управлінні ДАІ Києва, повідомляє УНІАН.

"Відповідно до розпорядження Київської міської державної адміністрації в нас взагалі в`їзд вантажного транспорту до Києва заборонено. Тобто знаки міняти немає сенсу", - повідомили в управлінні, уточнивши, що знаки й так указують, що в`їзд вантажних автомобілів до Києва заборонено.

При цьому, за даними управління ДАІ, перевізники взагалі не мають права проводити акцію з вантажівками на проспекті Перемоги, оскільки в заявці на проведення акції про це не було сказано.

"Був лист ініціативної групи (вантажоперевізників) до Черновецького, в якому вказано місце проведення акції: Київ, Велика кільцева дорога, вулиця Грушевського, вулиця Банкова, вулиця Інститутська", - зазначили в управлінні.

"Під час проведення акції, а саме по Великій кільцевій автодорозі, використовуватимуться автомобілі, зокрема вантажівки, як спосіб наочної агітації. За іншими адресами проводитимуться мітинги й демонстрації. Тобто мови про те, що вантажівки їхатимуть, у цьому листі немає", - зазначають в управлінні ДАІ.

За їхніми даними, згідно із заявкою, розміщення вантажівок можливе на Великій кільцевій дорозі від Жулянського шляхопроводу до проспекту Перемоги.

"Але до проспекту Перемоги, а не по проспекту", - уточнюють в управлінні.

Крім того, в управлінні ДАІ Києва спростували заяви вантажоперевізників про те, що їх повинні були супроводжувати машини ДАІ.

За даними управління, вони можуть супроводжувати тільки осіб, що охороняються, й дітей, "усі інші супроводження не проводяться".

Як відомо, раніше страйкуючі вантажоперевізники заявили про те, що ДАІ заблокувала в`їзд вантажівок із Окружної дороги на проспект Перемоги й при цьому міняє дорожні знаки для блокування руху.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування