У Донецьку Ющенка били чобітьми і відірвали голову. ФОТО

Субота, 21 лютого 2009, 15:50

Близько 1500 осіб в Донецьку взяли участь в акції "Так далі жити не можна!".

Організаторами акції стали Прогресивна соціалістична партія України, партія "Київська Русь" та "Відродження українського села", а також інші організації, повідомляє Острів.

Збір мітингуючих відбувся біля будинку міської ради, після чого вони пішим ходом пройшли на головну площу міста до пам'ятника Леніна.

Секретар Донецької організації ПСПУ, депутат донецької міськради Наталія Зарічна повідомила, що подібні акції в суботу проходять у Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Луганській та Одеській областях.

Мітингувальники ухвалили резолюцію, в якій зажадали "невідкладної відставки президента Віктора Ющенка, негайного саморозпуску Верховної Ради та Кабінету міністрів, негайного виходу України з СОТ і входження України в єдиний економічний простір з Росією, Білорусією і Казахстаном".

Учасники акції лаяли український уряд за зростання тарифів на комунальні послуги, підвищення цін на продукти харчування і, особливо на хліб.

Мітингуючі скандували, "Ющенка, Тимошенко, Верховну Раду геть!", "Так далі жити не можна!", "Ми не янкі, ми слов'яни, наші брати росіяни!".

На завершення мітингу ведучий запропонував усім бажаючим кинути в опудало Ющенка черевиком. Для цього заздалегідь було заготовлено цілий ящик старого взуття. Бажаючих виявилося багато.

Справа дійшла до того, що в опудало президента не тільки кидали чоботи й черевики, але били його по голові руками, черевиками і навіть милицями. Зрештою муляж Віктора Ющенка залишився без голови.

Фото сайту Остров

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування