Колесніков наїхав на ММК Ілліча. Пора забирати

Субота, 21 лютого 2009, 16:24

Народний депутат від Партії регіонів Борис Колесніков виступає за розподіл податку на прибуток між державним бюджетом і місцевим.

Про це він сказав в ході семінару "Захист законних прав громадян у сфері комунальних послуг", який проходив у суботу в Донецьку.

"Я переконаний, що всі наші біди від виключно безправного місцевого самоврядування. Ніде в цивілізованому світі такого місцевого самоврядування немає. Поки місцеве самоврядування не буде мати свою частку в податку на прибуток підприємств, нічого не буде", - сказав Колесніков, повідомляє Остров.

В якості прикладу нардеп навів Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча, профспілкові діячі якого, за словами Колеснікова, виступають за повернення комбінату у державну власність.

"Регіонал" нагадав, що ММК ім. Ілліча - це єдиний комбінат, який був приватизований за індивідуальним законом трудовим колективом.

"Комбінат Ілліча, користуючись непоганими роками на ринку металургії замість того, щоб закрити мартенівське виробництво, побудувати сучасне ... почав скуповувати всі колгоспи Азовського узбережжя аж до Волновахи. За гроші комбінату, щоб убити прибуток. Тому що агроцехи прибуток не платять, відповідно там робляться збитки і прибуток вбиває", - обурився депутат.

"Агроцехів не вистачає. За Маріуполь їдеш - суцільна реклама. "Ілліч-фармація" - це мережа аптек, "Ілліч-флора" - це мережа квіткових магазинів, я вже не кажу про продовольство. Не вистачає лише "Казино-Ілліч" та залів ігрових автоматів імені Надії Крупської ", - заявив Колесніков.

На його думку, така безвідповідальна політика, відсутність модернізації комбінату і відсутність впливу міського голови, який відповідає перед усіма маріупольцями, призвела до того, що ММК "стоїть не перший раз вже за останні півроку".

"Так ви ж власники - трудовий колектив! .. Ми будемо наполягати і змусимо, я думаю, Верховну Раду обов'язково ввести розподіл податку на прибуток між державним бюджетом і місцевим. Це головний ключ, без цього нічого не буде ", - резюмував Колесніков.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News