Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів допоможе судитися з "Нафтогазом"

Субота, 21 лютого 2009, 16:47

Партія регіонів має намір відкрити юридичні консультації і прямі "гарячі" лінії, які будуть допомагати громадянам оформити позови проти "Нафтогазу" у випадку відключення житла від тепла.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Борис Колесніков в Донецьку, повідомляє Острів.

Колесніков підкреслив, що залишаючи цілі міста без теплопостачання, уряд України і "Нафтогаз" "грубо порушують закон" Про теплопостачання України" та закон "Про національну безпеку України", які не передбачають за жодних причин відключення тепла в опалювальний період".

"Сьогодні нам через партійні організації за допомогою місцевих рад необхідно знайти механізм захисту наших громадян шляхом, як то кажуть, застосування законів. Законів в нашій країні багато, а працюють одиниці. Для цього в усіх відділеннях партії ми збираємося відкрити юридичні консультації, прямі лінії, які будуть допомагати громадянам оформити позови", - сказав Колесніков.

Крім того, Партія регіонів, за його словами, буде передавати ці позови до суду і після отримання рішення або хоча б ухвали суду забезпечувати механізм реалізації цього рішення.

"Як сказав пан Левченко вчора в ефірі" Свободи "аж до залучення охоронних фірм для охорони життєвоважливих об'єктів (котелень)", - сказав нардеп.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування