Ющенко таки привітав захисників Вітчизни із Днем

Понеділок, 23 лютого 2009, 16:20

Президент Віктор Ющенко привітав ветеранів війни і військової служби, військовослужбовців Збройних сил та інших військових формувань України з Днем захисника Вітчизни.

Як підкреслив глава держави у своєму вітанні, цей день, що традиційно відзначається в Україні, засвідчує повагу суспільства до людей, які присвятили себе служінню народу, охороні миру і спокою, забезпеченню суверенітету Української держави.

"Найперше, хочу висловити глибоку пошану старшому поколінню та сердечно подякувати нашим батькам за ратні подвиги і подвижницьку працю", - зазначив Ющенко, повідомляє УНІАН.

"Дорогі ветерани! Життєвий і бойовий досвід, моральні й духовні якості, притаманні вам, мають непересічне значення для виховання патріотизму, національної свідомості, загальнолюдських цінностей та формування у молоді високих якостей громадянина і оборонця рідної землі", - наголосив президент.

Ющенко привітав військовослужбовців і висловив переконання, що вони й надалі, незважаючи на нелегкі армійські будні, будуть вдосконалювати свою бойову та професійну майстерність, утверджувати законність і правопорядок, обороноздатність країни, її міжнародний авторитет.

Він побажав захисникам Вітчизни доброго здоров`я, наснаги і нових успіхів у щоденній праці заради зміцнення оборонного потенціалу України.

Як відомо, Ющенко виступає з ініціативою перенести День захисника Вітчизни з 23 лютого на 29 січня – дату, коли у 1918 році відбулася битва під Крутами, коли 300 київських студентів загинули, захищаючи підступи до Києва від більшовицької армії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування