Луценко каже, що порядок важливіше ніж "трахомудія" з виборами

Понеділок, 23 лютого 2009, 22:26

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що міліція не допустить державного перевороту.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV.

"Ніяких переворотів в країні не відбудеться. По-перше, міліція вміє ефективно профілактувати ситуацію, по-друге, ми готові до відсічі будь-яким антидержавним акціям, по-третє, без міліції жодні плани державного перевороту, які можуть зародитися в головах тої чи іншої політичної сили не пройдуть", - сказав Луценко.

Міністр наголосив, що "країна може спати спокійно".

"Поки політики вже котрий рік воюють між собою, роблячи заручниками весь народ, міліція за нещасних 1800 гривень щоденно ходить на війну, і помиляється. Нажаль. І буде за це відповідати", - сказав він.

"Але не можна дискредитувати останню структуру, яка є островом держави, островом порядку, елементарної справедливості", - зазначив Луценко.

"Я перестав уже рік займатися політикою, я міністр внутрішніх справ...я гарантую громадянам порядок і законність на вулицях", - заявив міністр.

"Я вважаю це своїм політичним обов’язком, більшим викликом ніж рейтинги, майбутні вибори, коаліції і вся інша трахомудія, якою забивають собі на екранах голову люди", - зазначив він.

Коментуючи ситуацію, яка склалася навколо інциденту в Криму, в якому постраждала родина кримських татар, Луценко закликав "не робили жодних акцентів з точки зору національності постраждалого" та вибачився за дії співробітників міліції.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування