Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На дні народження Ющенка гуляв увесь його секретаріат. Пили текілу

Вівторок, 24 лютого 2009, 09:07

Президент Віктор Ющенко відзначив своє 55-річчя у карпатській резиденції "Синьогора" в колі сім'ї та співробітників свого секретаріату.

Про це пише Сегодня з посиланням на джерело на Банковій.

За його словами, ще напередодні святкування в неділю з Києва до Івано-Франківська вилетів спеціальний літак, на борту якого перебували працівники секретаріату президента. Серед них - Віктор Балога, Андрій Кислинський та інші.

За словами одного з учасників святкування, в Гуті співробітники Банкової розмістилися прямо в президентській резиденції - по 2 людини в гостьових кімнатах.

Безпосередньо святкувати почали близько 3 години дня ще без Ющенка, пише газета.

"На стіл виставили креветки і форель, запечену у фользі. Стояла горілка "Держава" і "Гетьман" , бельгійське пиво "Leffe" і текіла. Ось її, рідненьку, я і п'ю. Чи є сало? Я на столі його не бачу", - розповів учасник святкування.

Заступник київського мера Євген Червоненко привітав президента "прямо з ранку", відвідавши свого сусіда по дачі. Карпатська садиба Червоненка знаходиться по сусідству з президентською.

"Я спеціально взяв відпустку і приїхав у Карпати. Мер в курсі. Ми зайшли з дружиною, привітали Віктора Андрійовича і випили шампанського. Дуже тепло поспілкувалися. Я до нього ж ставлюся як до друга", - сказав він.

Російський посол Віктор Черномирдін презентував Ющенку величезний букет з троянд і лілей. Букет вийшов настільки величезним, що, за словами прес-секретаря Чорномирдіна Олега Гришина, його не змогли занести в приміщення секретаріату через звичайні вхідні двері. Довелося відкривати вікно на першому поверсі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...