Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Надра" погрожує штрафами за відмову приймати його картки

Вівторок, 24 лютого 2009, 15:33

Банк "Надра" заявляє про неправомірність дій магазинів, що відмовляються приймати до оплати картки банку, і обіцяє розібратися з кожним окремим випадком, погрожуючи штрафними санкціями.

Про це заявила тимчасовий адміністратор "Надра Банку" Валентина Жуковська, повідомляє Ліга.net.

"По кожному виявленому випадку "Надра Банк" буде звертатися у відповідні представництва міжнародних платіжних систем з вимогою про проведення розслідування і застосування штрафних санкцій до учасника ринку, що допустив порушення", - заявила Жуковська.

За її словами, такі дії деяких торговельних мереж нічим не обґрунтовані і, крім того, є грубим порушенням Правил роботи міжнародних платіжних систем.

Тимчасовий адміністратор стверджує, що магазини і торгово-сервісні підприємства продовжують приймати до оплати платіжні карти "Надра Банку".

"За нашими даними, загальна кількість транзакцій по картах "Надра" в Україні і за кордоном у магазинах перевищує 10 тис. операцій щодня", - повідомила Жуковська.

Вона відзначила, що при цьому добовий ліміт по картковому рахунку в торговельних точках України зберігається.

Як відомо, у лютому Нацбанк ввів у "Надра Банку" тимчасову адміністрацію, а також установив мораторій на задоволення вимог кредиторів.

За даними газети "Дело", деякі мережі останнім часом відмовляються приймати до оплати платіжні картки банку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування