Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк замовила таксі на мільйон. Із пільгами

Середа, 25 лютого 2009, 08:17

Керівництво Фонду держмайна у 2009 році має намір скористатися послугами таксі, на що тільки в першому півріччі виділить 773 тисячі гривень.

Фонд держмайна уже визначив переможця тендера на користування послугами таксі – ним стала київська компанія "Київтехсервіс", пише "Дело" у числі за 24 лютого.

Документи з компанією підписати встигла ще Валентина Семенюк, яку через кілька днів парламент відправив у відставку з посади голови ФДМ.

Відповідно до угоди, "Київтехсервіс" надасть в оренду ФДМ вісім автомобілів Opel Omega і Nissan Maxima терміном на один рік.

Машини замовлені для перевезення керівництва ФДМ. Однак у яку остаточну суму виллється їхня оренда, не уточнюють ні у Фонді держмайна, ні в "Київтехсервісі".

У Фонді держмайна необхідність замовляти таксі для керівництва відомства пояснили відсутністю власного парку машин.

"У ФДМ немає свого транспорту, а чиновникам із керівництва необхідно щодня здійснювати поїздки", - заявила газеті Семенюк.

За її словами, "Київтехсервіс" є дочірнім підприємством ФДМ, створеним спеціально для надання послуг таксі ще у 1991 році.

"У цього підприємства свій самостійний рахунок у банку. Ціни на його послуги дійсно дуже низькі, але як це виходить, я не можу сказати", - сказала Семенюк.

У компанії "Київтехсервіс" підтвердили: вони дійсно возитимуть керівництво Фонду за пільговою ціною.

"Ми дуже турбувалися про те, щоб не втратити такого цінного клієнта. Тому пішли на значні знижки", - сказав директор "Київтехсервісу" Олександр Воєвода.

Однак на питання щодо інших учасників тендеру співробітники ФДМ і керівництво "Київтехсервісу" відповідати відмовилися, мотивуючи це конфіденційністю подібної інформації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування