Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка пропонують повернути в Нацбанк. Його там обожнювали

Середа, 25 лютого 2009, 10:34

Найоптимальнішим главою Нацбанку зараз був би Петро Порошенко, вважає глава Держкомітету з питань регуляторної політики і підприємництва Олександра Кужель.

Про це вона заявила в інтерв'ю Ліга.net.

"Президент України має подати кандидатуру на посаду глави Національного банку. Це має бути людина, яка викликає своїми словами і діями позитивну реакцію населення України і довіру до банків", - заявила Кужель.

На її думку, це має бути людина, яка "зможе виходити в ефір раз у 3-4 дні й говорити, що, "наприклад, ці банки позитивно працюють, ми відслідковуємо, у них гарна динаміка, ми займаємося їх рефінансуванням - ви можете їм довіряти, ваші кошти захищені Фондом гарантування внесків".

Говорячи про кандидата на посаду глави Нацбанку, Кужель спростувала свою попередню думку, що ідеальною кандидатурою на посаду глави НБУ був би Сергій Тігіпко.

"Я не думаю, що він піде. Сергій Тігіпко дуже конкретний керівник. Це не його - виходити до людей. Йому дайте реформи, і він буде їх проводити. Якби я вибирала, я б вибрала зараз такого, як Порошенко, тому що в нього крім знання і досвіду є певний рівень довіри населення", - сказала вона.

"Іншої кандидатури я сьогодні, чесно говорячи, не бачу…Або поверніть Ющенка у Нацбанк. Це ж був пік його кар'єри і довіри. Це був найбільш обожнюваний глава Нацбанку, якого усі любили, якому усі довіряли", - додала чиновниця.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування